Taloyhtiön viestintä - suositeltavat käytännöt ja toimivat välineet

21.03.2023 klo 17.00 Hotel Santa Claus

 

Taloyhtiön viestintä - suositeltavat käytännöt ja toimivat välineet - koulutus tiistaina 21.3. klo 17.00-19.30 Hotel Santa Clausissa (Korkalonkatu 29, Rovaniemi). Koulutustila ilmoitetaan myöhemmin.

Kouluttajana toimii Kiinteistöliiton viestintäpäällikkö Annakaisa Pirilä. 

Koulutuksen sisältö:

  • Millaista on hyvä viestintä taloyhtiössä?
  • Kuka viestinnästä vastaa ja mitä viestintäkanavia tulisi käyttää?
  • Viestintäsuositus taloyhtiöille – Kiinteistöliiton, Isännöintiliiton ja oikeusministeriön laatima suositus taloyhtiön hyvistä viestintäkäytännöistä

Koulutus on maksuton Kiinteistöliitto Lappi ry:n jäsentaloyhtiöiden hallituksen jäsenille, isännöitsijöille sekä tilin- ja toiminnantarkastajille. Muille koulutuksen hinta on 30 €.

Ilmoittautumiset ennakkoon. 

Jos haluat osallistua koulutukseen etäyhteydellä, ilmoitathan siitä ilmoittautumislomakkeella. Etäyhteydellä osallistuville lähetetään sähköpostitse Teams- linkki tapahtumapäivänä. 

Etäyhteydellä osallistuttaessa luentosalin keskustelut eivät välttämättä kuulu linjan päähän. Selkeät kysymykset pyritään toistamaan tai kysymysten sisältö pyritään avaamaan vastauspuheenvuoron aluksi.

Kahvitarjoilu 16.45 pienen purtavan kera. Tervetuloa!

Noudatamme viranomaisten ohjeita tapahtumien järjestämiseen liittyen. Tiedotamme mahdollisista muutoksista ilmoittautuneille sähköpostitse.Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.