Ajankohtaista kiinteistöjuridiikasta – katsaus hallituksille

13.12.2022 klo 17.00 Sokos Hotel Vaakuna

Ajankohtaista kiinteistöjuridiikasta – katsaus hallituksille - koulutus tiistaina 13.12. klo 17.00-19.30 Sokos Hotel Vaakunassa (Koskikatu 4, Rovaniemi) Tokka- kokoustilassa. Koulutukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä. 

 

Kouluttajana toimii Kiinteistöliiton lakimies Anna-Emilia Kuisma. 

Koulutuksen sisältö:

Onko tiedossasi muuttunut yhtiökokoussääntely ja sen vaikutukset yhtiökokousten pitoon? Miten asunto-osakeyhtiölaki on muuttumassa esteettömyyttä parantavien osakasmuutostöiden ja kestävää kehitystä tukevien uudistusten osalta? Hallitsetko, miten energiansäästötoimenpiteistä päätetään asunto-osakeyhtiöissä?

 

Koulutus on maksuton Kiinteistöliitto Lappi ry:n jäsentaloyhtiöiden edustajille.

Muille koulutuksen hinta on 30 €.

Ilmoittautumiset 2.12.2022 mennessä. Etäyhteysilmoittautuminen 12.12. mennessä.

Etäyhteydellä osallistuville lähetetään sähköpostitse Teams- linkki tapahtumapäivänä. 

Etäyhteydellä osallistuttaessa luentosalin keskustelut eivät välttämättä kuulu linjan päähän. Selkeät kysymykset pyritään toistamaan tai kysymysten sisältö pyritään avaamaan vastauspuheenvuoron aluksi.

Kahvitarjoilu 16.45 pienen purtavan kera. Tervetuloa!

Noudatamme viranomaisten ohjeita tapahtumien järjestämiseen liittyen. Tiedotamme mahdollisista muutoksista ilmoittautuneille sähköpostitse.Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.