Liitä taloyhtiösi jäseneksi

Kiinteistöyhdistyksen jäseneksi - ja sitä kautta Kiinteistöliiton jäseneksi - voivat liittyä kiinteistönomistajat. Jäsenet saavat neuvontaa kiinteistölainsäädännön kysymyksissä, talous- ja veroasioissa sekä kiinteistönpidossa.

Yhdistyksellämme on jäseniä yli 450 ympäri Lappia. Jäsenistä n. 90 % on asunto-osakeyhtiöitä ja loput muita kiinteistöyhtiöitä tai kiinteistöomistajia sekä muutamia kannatusjäseniä. 

Taloyhtiön jäsenmaksu määräytyy kiinteistön kuutiotilavuuden mukaan. Haluan lisätietoa jäsenyydestä- kohdassa voit arvioida taloyhtiösi jäsenmaksun suuruutta huoneistoalan ja huoneistojen lukumäärän perusteella, jos rakennustilavuus ei juuri tällä istumalla ole silmiesi ulottuvilla. Varsinaiseen jäsenhakemukseen tieto kuutiotilavuudesta on kuitenkin täytettävä.

Uusi jäsen - hyödynnä maksuton tutustumisjäsenyys

Jos taloyhtiö ei ole aiemmin ollut jäsenemme, voi taloyhtiö liittyä tutustumisjäseneksemme, jolloin liittymisvuonna ei peritä jäsenmaksua. Tutustumisjäsenellä on kaikki jäsenedut ja -palvelut käytettävissään varsinaisen jäsenen tapaan. Tutustumisjäsenyys ei sido varsinaiseen jäsenyyteen seuraavana vuonna. Tutustumisjäsenen täytyy kuitenkin liittymisvuoden marraskuun loppuun mennessä ilmoittaa, mikäli ei halua jatkaa varsinaisena jäsenenä seuraavana vuonna. Jäsenyys muuttuu automaattisesti varsinaiseksi jäsenyydeksi ilman ilmoitusta. Taloyhtiön puheenjohtajalle lähetetään marraskuussa muistutusviesti aiheesta.

Taloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt ja vuokratalot

Taloyhtiöt, kiinteistöosakeyhtiöt, vuokratalot ja muut kiinteistöt liittyvät jäseneksi oman alueensa kiinteistöyhdistykseen. Kiinteistöliittoon kuuluu 23 alueellista yhdistystä.

Yksityiset vuokranantajat

Yksityiset vuokranantajat voivat liittyä Suomen Vuokranantajien jäseneksi. Lisätietoa Suomen Vuokranantajista ja ajankohtaisista vuokraukseen liittyvistä asioista löydät Suomen Vuokranantajien sivuilta.

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.