PUHEENJOHTAJAKLUBI- ILTA

29.10.2024 klo 17.00 Neve Oy, Kauppakeskus Revontuli

Neve Oy kutsuu Kiinteistöliitto Lappi ry:n jäsentaloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajat toimistolleen kauppakeskus Revontuleen keskustelemaan ajankohtaisista asioista tiistaina 29.10. klo 17 - 19.

Tilaisuuteen paikan päälle mahtuu 30 ensimmäistä ilmoittautunutta. Tilaisuuden "luento-osuuksiin" on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä. Puheenjohtaja voi valtuuttaa toisen hallituksen jäsenen osallistumaan tilaisuuteen puolestaan, jos on itse estynyt osallistumasta.

 

Paikka: Neve Oy, Koskikatu 27, 4 krs, käynti Revontulen kauppakeskuksen A-hissillä

Aiheina: Miten kaukolämmön perusmaksu määräytyy ja Neve Oy:n ajankohtaiset asiat. Tervetuloa myös ideoimaan taloyhtiöiden ja Neve Oy:n välistä yhteistyötä.

 

Illan emäntänä toimii Neve Oy:n Katri Kerola.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset 24.10. mennessä.

Tarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittamaan erityisruokavaliot.

Etäyhteydellä osallistuville lähetetään sähköpostitse Teams- linkki tapahtumapäivänä. Kokoustila on suuri, joten kaikki keskustelut eivät välttämättä kuulu kunnolla etäyhteyden päähän.

 

Lämpimästi tervetuloa!

Pidätämme oikeuden muuttaa tilaisuus virtuaalitapaamiseksi tilanteen niin vaatiessa. Tiedotamme mahdollisista muutoksista ilmoittautuneille sähköpostitse.

Ilmoittaudu tapahtumaan


Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.