Asumisen ja kiinteistönpidon alueellinen asiantuntija vuodesta 1926

Kiinteistöliitto Lappi toimii alueensa kiinteistönomistajien etu- ja palvelujärjestönä. Palvelumme kattavat neuvonnan, koulutuksen, tiedotuksen sekä edunvalvonnan. Olemme osa Suomen Kiinteistöliittoa, johon kuuluu 23 paikallisyhdistystä ja valtakunnallinen toimialajärjestö Suomen Vuokranantajat ry, joka edustaa yksityisiä vuokranantajia. Näiden kautta Kiinteistöliittoon kuuluu noin 30.000 jäsenyhtiötä, joissa asuu lähes 2 miljoonaa suomalaista.

Kiinteistöliitto Lappi on paikallisyhdistyksistä pohjoisin ja toiminta-alue kattaa Lapin maakunnan lukuun ottamatta Kemi-Tornion aluetta. Jokainen uusi jäsenyhteisö lisää kannanottojemme painoarvoa ja parantaa palveluresurssejamme.

Olemme asumisen ja kiinteistönpidon alueellinen edunvalvoja, vaikuttaja ja asiantuntija. Yhdistyksellämme on jäseniä jo yli 450 ympäri Lappia. Jäseninä on asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä, vuokrataloyhtiöitä, toimitilakiinteistöjä sekä muita kiinteistönomistajatahoja. Jäsenemme saavat käyttöönsä alan tuoreimman tiedon sekä kiinteistöalaan erikoistuneiden asiantuntijoiden palvelut.

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.