Paloturvallisuusviikon webinaari: Taloyhtiön turvallisuus

27.11.2024 klo 17.00


Tervetuloa paloturvallisuusviikon webinaariin, jossa aiheena on taloyhtiön turvallisuusasiat. Webinaari on maksuton ja tarkoitettu Kiinteistöliitto Pohjois-Suomen, Meri-Lapin, Lapin ja Pohjanmaan jäsentaloyhtiöiden edustajille. Webinaarin yhteistyökumppanina on Safetum.

Aika: keskiviikkona 27.11. klo 17-18
Paikka: Microsoft Teams
Luennoitsijat: Jeremi Teukku, Johtava Turvallisuusasiantuntija, Safetum Oy ja Teija Lämpsä, Asiakkuuspäällikkö, Safetum Oy

Webinaarin alustava sisältö:

  • Webinaarin avaus, Johanna Laitala, toiminnanjohtaja, Kiinteistöliitto Pohjois-Suomi
    Safetum:
  • Taloyhtiön hallituksen lakisääteiset velvoitteet
  • Väestönsuojat
  • Turvallisuuskävely
  • Palovaroittimet (pelastuslain muutos lyhyesti)

Ilmoittautuminen: Webinaariin voi ilmoittautua sen alkamisajankohtaan saakka. Saat osallistumislinkin vahvistusviestissä ilmoittautumisen jälkeen.  

Ennakkokysymyksiä voit jättää ilmoittautumisen yhteydessä. Pyrimme vastaamaan niihin luennon yhteydessä. Webinaarin aikana kamerat ja mikrofonit on pois käytöstä. Vastaamme ensin ennakkokysymyksiin ja mikäli aikaa jää, lopussa voidaan käydä läpi Chat-kentän kysymyksiä.

Ilmoittaudu tapahtumaan


Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.