Koulutukset ja tapahtumat

Koulutukset, tapahtumat ja webinaarit löytyvät tapahtumakalenterista.

Järjestämme Lapin alueella noin 10 jäsenmaksuun sisältyvää koulutusta ja tapahtumaa vuosittain. Tilaisuuksissa käsitellään taloyhtiöille ajankohtaisia aiheita. Kouluttautuneella hallituksella on helpompi pitää taloyhtiö hyvässä hoidossa. Tilaisuudet on pääsääntäisesti tarkoitettu jäsentaloyhtiöiden edustajille eli taloyhtiöiden hallitusten jäsenille, isännöitsijöille sekä tilin- ja toiminnantarkastajille. Osa tilaisuuksista on kuitenkin avoimia kaikille taloyhtiöasioista kiinnostuneille, kuten esimerkiksi vuosittain järjestettävä Lapin Taloyhtiöpäivä.

Koulutustilaisuuksiin on yleensä mahdollista osallistua myös etäyhteydellä. Etäyhteysosallistuminen on todella helppoa, joten koulutuspaikkakunnan ulkopuoleltakin voi osallistua vaivattomasti. Etäosallistumista varten tarvitset sähköpostiosoitteen sekä nettiyhteyden.

Koulutusten materiaalit löytyvät jäsensivulta.

Webinaarit

Jäsenille on lisäksi tarjolla runsaasti webinaareja, sekä yhdistyksen järjestämiä että Kiinteistöliiton valtakunnallisia. Webinaarien aineistot löytyvät jäsensivuilta. Osasta webinaareja on tehty tallenteita, jotka voit katsoa jäsensivuilta sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. Osa webinaareista on avoimia kaikille taloyhtiöasioista kiinnostuneille. Kaikille avoin webinaari on koulutuskalenterissa nimellä osakaswebinaari.

Puheenjohtajaklubit

Yhdistys järjestää taloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajille keskustelufoorumin, minkä tarkoituksena on tukea puheenjohtajaverkostojen syntyä ja toimintaa. Olet tervetullut klubitoimintaan mukaan mikäli olet Kiinteistöliitto Lappi ry:n jäsentaloyhtiön hallituksen puheenjohtaja. Puheenjohtaja voi myös luovuttaa paikkansa toiselle hallituksen jäsenelle. Klubit kokoontuvat Rovaniemellä, Kemijärvellä ja Sodankylässä 2-4 kertaa vuodessa.

 

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.