Taloyhtiosivut.fi -palvelu

Kiinteistöliitto tarjoaa jäsentaloilleen yhtiökohtaiset kotisivut maksuttomana jäsenetuna.

Kiinteistöliitto pyrkii auttamaan ja tukemaan jäsentaloyhtiöitään asukasviestinnässä, tiedonkulussa ja tiedon saatavuudessa. Taloyhtiösivut-palvelu on tarkoitettu palvelemaan taloyhtiön hallitusta ja isännöitsijää sekä ennen kaikkea asukasta ja osakasta.

Taloyhtiön kotisivut tuovat taloyhtiön asiat helposti saataville. Asukkaan tarvitsemat tiedot ovat käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta. Taloyhtiön hallitukselle löytyy oma suojattu osio hallitustyöskentelyä varten, mutta muutoin taloyhtiön asiat ovat avoimesti sivuilta luettavissa. Avoin toimintakulttuuri taloyhtiöissä ehkäisee turhia väärinkäsityksiä ja lisää asukkaiden luottamusta asioiden hoitoon!

Kotisivujen ylläpitäjänä voivat toimia taloyhtiön hallituksen jäsenet, isännöitsijä tai muu taloyhtiön päättämä henkilö.

Tutustu Taloyhtiosivut.fi- palveluun

 

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.