Neuvonta

Puhelinneuvonta

Kiinteistöliitolla on vahva kiinteistöjuridiikan, talous- ja veroasioiden, tekniikan, energian ja korjausrakentamisen asiantuntemus. 

Puhelinneuvontaan voivat soittaa jäsentaloyhtiöiden hallituksen jäsenet, isännöitsijät sekä tilin- ja toiminnantarkastajat. Varaa jäsennumero esille soittaessasi.

Kiinteistöliiton monipuolinen neuvonta on jäsenille maksutonta.

Lakineuvonta 

palvelee maanantaista torstaihin klo 9-15 ja perjantaisin klo 10-15 p.(09) 1667 6300. Lakineuvontaan voit myös varata ajan tästä.

Talous- ja veroneuvonta 

palvelee maanantaista torstaihin klo 9-12 p.(09) 1667 6369.

Korjaus- ja tekninen neuvonta 

palvelee tiistaista torstaihin klo 9-12 p.(09) 1667 6311. Korjaus- ja teknisen neuvonnassa vuorottelevat Kiinteistöliitto Pirkanmaan  ja Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen asiantuntijat. Palvelu on kaikkien Kiinteistöliiton alueellisten jäsenyhdistyksien jäsentalojen käytettävissä.

Energianeuvonta 

Energianeuvontaan voi varata itselle parhaiten sopivan ajan ajanvarauskalenterin kautta sekä liittää mukaan tausta-aineistoa asiaan liittyen.

Työsuhdeneuvonta

Työsuhdeneuvontaa hoitaa kiinteistöalan työnantajajärjestö Kiinteistötyönantajat ry edellyttäen, että taloyhtiö on toimittanut siihen työsuhteessa olevien henkilöiden palkkatiedot Kiinteistöliiton alueelliselle jäsenyhdistykselle.

Kaikille avoin lakineuvonta

Jäsenpalvelujen lisäksi Kiinteistöliitto tarjoaa puhelimitse kaikille avointa lakineuvontaa. Kiinteistöliiton maksullinen neuvontapalvelu toimii numerossa 0600 0 1122, palveluaika on maanantaisin ja torstaisin klo 12-15. Neuvontapalvelun hinta on 1,98 euroa minuutissa + paikallisverkkomaksu.

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.